Facet nigdy nie uprawiał kina łatwego i przyjemnego ale Ja lubię wyzwania i przyznam, że dwoma jego filmami autentycznie się zachwyciłam.
"Tańcząc w ciemnościach" i "Przełamując fale"... Majstersztyk !
Na podobne wrażenia liczyłam przystępując do "Antychrysta".
Się zawiodłam
To może dajemy po dwa tytuły
Jeden godny obejrzenia , a drugi głupi do bólu
Może być ciekawie
Jako że ja już dobry tytuł podałem, to uzupełnię totalną porażką, że niby horror miał być, a mianowicie
Last house on the left ... Nie wiem jaki jest tytuł polski, ale ostatnio chyba w kinach leciał
Linka nie wsadzę, bo szkoda łącza i transferu.
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Ostatnio byłem na Oszukać Przeznaczenie 4 w 3D. Zajefajna sprawa. Co chwila ma się wrażenie,że jakiś sprzęt leci Wam na twarz. Ogólnie polecam. Teraz mam zamiar pójść na Piłę 6 w 3D. Był ktoś może już na tym?
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
JFK Siostra
Powinowactwo z taksówką: ....
Piwa: 57/38
Co do "seriali" kinowych, wg mnie tylko POWRÓT DO PRZYSZŁOŚCI jakoś się trzymał kupy i poziomu w całości
Co do pozycji typu PIŁA, OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE, EFEKT MOTYLA, czy kultowy za komuny RAMBO bądż ROCKY (tego to nawet nie wiem ile było ) to z reguły druga część (dla mnie) uchodziła jeszcze w tłoku, a późniejsze to szkoda gadać.
Osobiście polecam Wielkiego Stacha Bez kontynuacji. Narazie
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
A zdecydowanie odradzam "Coco Chanel" ...
No żesz ... film biograficzny ...
Żeby to się spodobało, to trzeba być po pierwsze kobietą, ale to nie wszystko ...
Trzeba być kobietą rodem z Francji, i to na początku XX wieku.
I to jeszcze nie wszystko, ale nie będę zanudzał, wystarczy że cały film śmiałem się z mojej najlepszej z żon, bo sama nie wiedziała za bardzo o co kaman
A ja odwrotnie - o książce dowiedziałem się jak zacząłem oglądać film.
I jeżeli chodzi o naszą rodzimą kinematografię, to jestem mile zaskoczony
Żeby pozytywnie odebrać tą pozycję, jest jeden warunek - trzeba mieć totalnie pogiętą psychikę, albo na niezłych dopalaczach to oglądać Mi podobał się bez "dodatków" ...
Ale polskie kino ma to do siebie
Np Testosteron na trzeźwo jest ciężkostrawny, ale po dwóch browarach i kilku szklaneczkach łychy z colą (light) owa pozycja zabiera nas w zupełnie inny wymiar
I to jest magia polskiego kina
devil Częsty bywalec
Powinowactwo z taksówką: kierowca ;)
Korporacja: ELE
Piwa: 1/4 Skąd: strefa 3
co do wpjny polsko ruskiej to fakt dla mnie dno, pewnie zrozumieją go Ci co mają tego samego dostawce..
wogole nasza rodzima kinematografia puszcza filmy tylko o jednym.. "zamiana" albo "idelny chlopak dla Mojej dziewczyny" ostatnio dobry film polski na ktorym się posmiałem i przedewszystkim nie załowałem po seansie że na nim byłem to "to nie tak jak myślisz kotku"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum