Trzeba więc znaleźć cyfrowy dyktafon z odpowiednią pamięcią i nagrywać sam dźwięk. Trzeba tylko dobrze go umieścić żeby dźwięk był czytelny. Chociaż opcja z trasą też może być przydatna, bo jeszcze zadzwoni Pan że mu drogę zajechaliśmy i co wtedy? Dla mnie to żenada, jakbym miał telefon do mamy na burcie to co, też by taki pacjent zadzwonił ze skargą?
Nie wiem czy pamietasz ale kiedys byl taki pomysl w biurze z tymi dyktaonami. Pavulon testowal i porazka.
_________________ ZGi@WORK '2012
Gość, Masz jakieś pytanie w sprawie forum? Pytaj mnie.
Artur'79 Spamer
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: ELE
Piwa: 274/53
To w zeszłym roku było i nie pamiętam do końca czemu dyktafon był kiepskim rozwiązaniem. Mimo że dobrej jakości, nie sprawdzał się.
Głownie chodziło o nieporęczność w czasie nagrywania.
Jeżeli takie urządzenie miałoby być zamontowane w mojej taksówce to:
1. Nagrywanie zaczyna się w momencie przekręcenia kluczyka lub buforowanie zapisu do 5 min wstecz.
Do wyboru.
2. Posiada dwie kamery przód/tył i mikrofon kierunkowy na tył. Zapis jednoczesny
3. Bez możliwości nadpisywania z wbudowanym dyskiem twardym i łatwością dostępu przez USB
4. Pliki zapisywane w formacie AVI z aktualną datą i godziną. Nie musi być HD.
5. Zamontowane toto winno być na przedniej szybie.
To tyle z moich uwag. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę.
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
marek Zainteresowany
Powinowactwo z taksówką: już klient
Wysłany: 20-11-2011, 21:25
U mnie sprawdzał się idealnie darmofon na którym zawsze byłą konferencja i jak było potrzebne wsparcie albo jakiś nienormalny klient to koledzy zawsze słyszeli co się działo w aucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum