Powinowactwo z taksówką: licencja
Korporacja: jakas jest
Piwa: 15/21 Skąd: z domu
Wysłany: 09-12-2011, 13:40
No to ją bym ci proponował firmę samco ale w rostkach. Ci na polczynskiej to filia . W rostkach mają wszystkie części do każdej skrzyni i mają warsztat na miejscu. Ją za sprzeglo hydro na wymianę zapłaciłem 500pln a w warszawie chcieli 1500
_________________ Ze świata statystyk: 90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes
Rzeczywiście, za wlanie jakiegoś siuwaxu (za który zapłaciłem oddzielnie) do skrzyni skasowali 90 PLN
u-401 napisał/a:
No to ją bym ci proponował firmę samco ale w rostkach. Ci na polczynskiej to filia . W rostkach mają wszystkie części do każdej skrzyni i mają warsztat na miejscu. Ją za sprzeglo hydro na wymianę zapłaciłem 500pln a w warszawie chcieli 1500
W Rostkach byłem około 7 lat temu z Mondeo. Byłem na poczekaniu i bardzo miło obsłużony w przeciwieństwie do warsztatu na Spokojnej.
Warsztatu na Spokojnej nie polecam, slyszalem same negatywne opinie.
Jak mialem automaty to serwisowalem w Starej Wsi/ Autoprecyzja / kolo Nadarzyna i bylem zadowolony. Ale to bylo ponad 3 lata temu i nie wiem jak tam teraz jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum