_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Ja się piszę, bo nawet nie pamiętam hasła do konta allegro. Ciekawe ustrojstwo
Ciekawe jest też to że w żadnej z tych aukcji nie ma opcji "odbiór osobisty.
Z Warszawy znalazłem pięć =all]KLIK
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Za dychę(plus koszty przesyłki) mogę testa zrobić i opinię na forum wystawić. Jeżeli to lipa - weźcie po uwag że nasze forum ma dużą czytelność. Mimo wszystko ja poproszę to coś.
Potem napiszemy recenzję z korzystania z tego czegoś
_________________ Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie ubiera tego w słowa ...
Powinowactwo z taksówką: taxi
Korporacja: City
Piwa: 10/99 Skąd: WJ
Wysłany: 27-09-2011, 16:06
Używałem z rok temu, teraz leży gdzieś na dnie schowka.
Poza wizualnymi(kolorowe światełka) innych efektów nie odczułem
Może lepszy byłby ten:
http://allegro.pl/najwyda...1838373264.html
Cytat:
zmniejsza zmęczenie w czasie jazdy
czyli coś dla tzw. całodobowych w naszej branży - będą mogli pracować więcej niż 24h/dobę
Ja tam wolę myć się regularnie i zmieniać skarpetki częściej niż raz w tygodniu
_________________ WE ARE ELE TAXI. YOU WILL BE ASSIMILATED. RESISTANCE IS FUTILE!
His Lordship Don De Marlone El Kalzone Self-Proclaimed Ruler Of All Oceans And Seas As Well As The Emperor Of The Universe And Lord Of Distant Galaxies
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum